Träning på MTB Cafe Hjulsjö

Visste du att du kan boka en hel- eller halvdagsutbildning
på MTB Hjulsjö?

Kul och sportigt uppdatera dina kunskaper med dina vänner,
familj, klubb eller kollegor.

Läs nedan vad som kan göras.

MTB Hjulsjö training day

Olika alternativ

Vill du träna en hel eller halv dag på någon av våra fantastiska banor så tar vi hand om hela organisationen. Allt du behöver göra är att berätta för oss hur många personer du kommer med och hur länge. Vi bjuder sedan på en utsökt lunch till alla med givetvis kaffe, te eller något att dricka under dagen. En kombination med en utsökt fika är naturligtvis också möjlig.

Du kan givetvis ta med din egen(a) tränare(r), men om du verkligen vill lära dig allt om hur du bäst (och snabbast) behärskar de olika banorna och underlagen kan du göra det under ledning av en av våra experttränare eller guider . De kan inte bara allt om mountainbike, utan berättar också allt det fina om området.

Bootcamp Training

Vill du lära dig en mycket trevlig ny upplevelse förutom att cykla? Boka då en Bootcvamp-utbildning från en professionell tränare. Du kan självklart kombinera detta med cykling så att du får en väldigt varierad dag. Kyssad, sportig och såklart väldigt trevlig att göra detta tillsammans.

MTB Training bootcamp Hjulsjö

Vårt boende har alla faciliteter du behöver för en fantastisk dag. Så du behöver inte gå hem täckt av lera eller blöt av svett. Hos oss kan du njuta av en underbar (varm) dusch eller till och med använda bastun för att slappna av i musklerna.

Vill du veta mer om möjligheterna?

Fyll i formuläret om du vill ha mer information. Beskriv dina planer och vilken typ av träning du vill ha. Cykling, Bootcamp eller en kombination av båda. Glöm inte att ange datum och antal deltagare. Datumet behöver inte bara vara under caféets öppettider, detta kan även göras andra dagar. Så snart vi har mottagit ditt formulär kommer du att få mer information från oss så snart som möjligt.

MTB Sport Cafe Hjulsö